2persoonskamer Kust (26m2)

Wij zijn een B&B met een familiaal karakter, waar de gast op de eerste plaats komt.

RESERVEREN

kamer Kust

Wij zullen als geen ander begrijpen dat een huisdier een onderdeel van het gezin is. Daarom is het bij ons mogelijk om in kamer Kust op de begane grond uw huisdier mee te nemen (max 2). Op kamer Kade is dit niet mogelijk aangezien wij deze kamer graag vrij willen houden voor gasten met bijvoorbeeld allergieën.

Beide moderne kamers zijn nieuw gebouwd (2021) zeer goed geïsoleerd en voorzien van internet, koelkast, koffie/theefaciliteiten, flatscreen, zithoek met 2 stoelen, ruime badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Tevens zijn onze kamers rookvrij.

Kamer Kust bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang en badkamer (+/-4.5mtr). De kamer is modern ingericht met en industriële knipoog. Materialen van eiken, staal en eigentijdse kleuren geven de kamer een warme sfeer. Zowel de badkamer en ingang zijn drempelvrij. Kamer Kust is voorzien van een comfortabele boxspring 180/200 met twee eenpersoons matrassen.

Kamer Kust heeft een eigen deur naar de gezamenlijke tuin van de B&B waar u met mooi weer uitgebreid kan ontbijten en ontspannen. Onze tuin is gericht op het westen waardoor u tot ver in de avond kan genieten van de zon. De tuin heeft een uitzicht op een weide waar regelmatig paarden lopen. Er zijn mogelijkheden om gebruik te maken van een bbq. Neem hiervoor contact met ons op.

U mag zoals gezegd uw huisdier meenemen hier geldt wel een extra toeslag. Vergeet u niet de eigen mand, kleed of bench mee te nemen, het is namelijk niet toegestaan om uw huisdieren op onze heerlijke bedden te laten slapen Tevens verzoeken wij u om uw huisdier niet alleen in de B&B achter te laten.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag?

Vraag het hier