Vakantiethuiszorg Texel

Op vakantie naar Texel onmogelijk omdat u thuiszorg nodig heeft? Natuurlijk niet!

Zoals u mogelijk wel weet valt het voor sommige mensen niet mee om op vakantie te gaan doordat ze extra thuiszorg nodig hebben. Het tekort van verzorgend personeel in de zorgsector heeft zijn weerslag op de zorgbehoevende medemensen. Het niet kunnen regelen van de benodigde thuiszorg voor op vakantie in Nederland is een groot probleem

Ook op Texel is dit helaas het geval. Voor sommige logiesverstrekkers, die met de grotere zorgaanbieders samenwerken, is dit helaas niet of nauwelijks meer mogelijk.

Neem contact met ons op

Dit kan niet de bedoeling zijn!!

Texel is een prachtig vakantie-eiland. En is toegankelijk voor iedereen. Dit moet ook zo blijven. Naast het runnen van onze B&B verleen ik afgelopen jaren ook vakantiethuiszorg bij diverse gasten die van ons mooie eiland genieten. Dit kan eventueel bij ons in de B&B of op uw eigen vakantieadres. Zowel de toeristische sector als de zorgsector zijn mij beiden niet vreemd. Na 18 jaar diverse functies te hebben gehad in het toerisme kreeg ik de gelukkige kans om over te stappen naar de zorg waar ik nu sinds 2012 werkzaam ben.

Wat is vakantiethuiszorg?

Vakantiethuiszorg omvat diverse aspecten. Het is niet alleen het wassen of het aantrekken van de steunkousen. Nee het is veel meer als dat. Als geboren Texelaar vindt ik het ook mijn plicht om gasten zich welkom te laten voelen op het eiland, ondanks de hulp die men nodig heeft. Een luisterend oor bieden, vragen beantwoorden en zo nodig in de huid kruipen van een ‘reisleidster’ maakt het dat ook het stukje welzijn erg belangrijk is voor het eventuele herstel of het geluk van de hulpbehoevende medemens. Dit maakt mijn beroep als Verzorgende IG zo speciaal. Mocht u op zoek zijn naar vakantiethuiszorg of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Schroom niet en stuur een mail.

Wellicht kan ik ervoor zorgen dat u een fantastische vakantie op Texel kunt beleven.

Vakantiethuiszorgtexel@gmail.com

N.B. De door mij geleverde zorg wordt gesuperviseerd voor P.C. van der Voort, Verpleegkundig Specialist Msc.

Ik lever privézorg of via PGB. Op dit moment werk ik niet samen met verzekeraars, mogelijk dat uw verzekeraar wel een gedeelte wil vergoeden. Vraag dit dus na bij uw verzekering.

Een vraag stellen